Olay Ankara'da İbrahim Karakoç Parkı’nda 13 Eylül'de meydana geldi. Eşin trafik kazasında kaybeden 33 yaşındaki Hatice Kaçmaz'a aynı mahallede oturan Orhan M. evlilik teklif etti. Üç buçuk yaşında bir kızı olan Hatice Kaçmaz ise teklifi kabul etmedi.

Reddedilmeyi gururuna yediremeyen Orhan M. markette alışveriş yapan Hatice Kaçmaz'ı takibe aldı. Orhan M. marketten çıkan kadını kaçırmak istedi. Ancak Kaçmaz, bağırarak karşı koydu. Talihsiz kadını ağzını kapatarak ve sürükleyerek İbrahim Karakoç Parkı'na götüren Orhan M., burada Kaçmaz'ı 15 yerinden bıçakladı.

Orhan M. olay yerinden kaçarken, Hatice Kaçmaz ise olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde kaldırılan Kaçmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Güvenlik kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kimliği belirlenen Orhan M. gözaltına alındı. Orhan M. emniyetteki ifadesinde, “Evlilik teklifinde bulundum, reddetti. O gün teklifimi tekrarlamak istedim. Bana bağırıp hakaret etmeye başladı. Kendimi kaybettim” dedi.

İşlemlerinin ardından tutuklanan Orhan M’nin daha önce de kardeşini ve babasını bıçakladığı, bu nedenle cezaevinde yattığı belirtildi.

ALBÜM ÇIKARACAKTI

TRT ses sanatçısı olan Hatice Kaçmaz’ın birçok etkinlikte konserler verdiği öğrenildi. Kaçmaz’ın albüm çıkarmak içinde çalışmalar yürüttüğü, destek bulması durumunda bu yıl albüm çıkarmak istediği kaydedildi.