Bu klasmanda da sizlere Perkotek olarak her daim doğru ürün neticeleri sunmaktan geri kalmıyor, alanında da kullanışlı ürünlerin tamamını sıralamayı ihmal etmiyoruz. Günümüz şartlarında siz değerli kullanıcılar açısından önem ve değer kazanan ürün tiplerinin tamamını sıralayan web sitemiz, her geçen gün alanında da lider konumda işleyiş gösterme konusunda çalışmaktadır.

Bilindiği üzere bu gibi ürün türleri genel olarak insanların daha düzenli ve sıralı hareket etmeleri açısından oldukça mühimdir. Bu sebepten dolayı da Perkotek olarak sizlere turnike sistemi sunumu yaparken her daim doğru bir çalışma durumu ortaya koymakta ve birkaç farklı amaçla kullanılan ürün çeşitlerini sıralıyoruz.

1-Personel takip sistemi için kullanılabilir

Genel olarak personellerin yoğunca çalıştığı ve onların giriş – çıkış durumlarını incelemek adına bu ürün tipleri fazlaca tercih edilmektedir. Bu nedenden dolayı da firmamız, sizlere üzerine entegre edilebilecek kart okuyuculu, parmak izi okuyuculu ve yüz tanımlayıcı ürününü barındıran turnike türlerini sunma konusunda istikrarlı bir yol izlemektedir. Kapsamlı bir şekilde hizmet alabilmeniz açısından çalışan Perkotek, her anlamda da Türkiye’nin önde gelen markaları sıralamasında ön sırayı elinde barındırmaktadır. Bu aşamalar da yüksek çalışma olanaklarını günümüzde barındıran ve sizlere sorunsuzca hizmet alma olanakları tanıyan markamız, ürünlerin tamamını kendi fabrikalarında üretmekte ve sizlere sunmaktadır.

2-Serbest geçiş turnikeleri

Genel olarak bu ürün türleri insan yığımının çok olduğu bölgeler de tercih edilmektedir. Alışveriş mağazaları, metro girişleri, stat önleri gibi alanlarda binlerce kişinin aynı anda giriş ve çıkış yaptığı durumlar söz konusudur. Bunu en aza indirgemek ve sizlerin kesin sonuçlar almasını sağlamak amacıyla da ürünleri sorunsuz bir şekilde siz değerli kullanıcılara ulaştırmayı ihmal etmemekteyiz. Bu aşamada sizler de herhangi bir ürün satın almak açısından hemen bizimle iletişime geçebilir ve farkı görebilirsiniz. Turnike fiyatı konusunda da Perkotek olarak her daim sizlere makul yaklaşımlar sergiliyor ve ürünleri cazip fiyatlandırmalar üzerinden satın alabileceğiniz bir durum yaratmayı da ihmal etmiyoruz.