Bir restoranda garsonluk yapan üniversite öğrencisi Latife Pabuççu, saat 02.00 sıralarında Yeni Mahalle, 237 Sokak’taki evine döndüğünde, Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli Meslek Yüksekokulu Bankancılık Programı Bölümü 2’nci sınıf öğrenci ev arkadaşı Ayşe Yörük’ü odasında tavandaki kancaya iple asılı halde buldu. Pabuççu, durumu 112 Acil Servis ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polisin evde ve üzerinde yaptığı aramada Pabuççu’nun intihar nedenini belirtir bir not bulamadı.

Polis, genç kızın, intiharından kısa bir süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasında, ekranında Yıldız Tilbe’nin, 'İki Kadın Bir Adam' adlı şarkısını dinlediği görülen dizüstü bilgisayarının yanında bir paket sigara ve bira ile birlikte çekilmiş fotoğrafı paylaştığını belirledi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından, İzmir Ödemişli olan genç kızın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Ev arkadaşına, Ödemiş’te yaşayan erkek arkadaşı C.M. ile sorunları olduğunu anlattığı öğrenilen Yörük’ün bu nedenle intihar etmiş olabileceği ileri sürüldü. Yörük’ün bir yakının cenazesi için geçen perşembe günü gittiği Ödemiş’ten dün döndüğü öğrenildi. Polis, genç kızın intiharıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.