Bez Bebek dizisinin jeneriğini yapan ve seslendiren kişi olarak bilinen 39 yaşındaki müzisyen Değer Deniz evinde öldürülmüş olarak bulundu. Deniz'in kardeşi ablasından haber alamayınca yaşadığı eve gitti. Kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla eve giren kardeş Orhan Deniz, ablasının cesedi ile karşılaştı. Elleri bağlanan Deniz'in çanta kayışı aracılığıyla boğulduğu tespit edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Sıraselviler Kuloğlu Mahallesi Güllabici Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın 1'inci katında meydana geldi. İddiaya göre, ablası Değer Deniz’den iki gündür haber alamayan Orhan Deniz, işe de gitmediğini öğrenince, dün saat 21.00 sıralarında ablasının evine geldi. Dakikalarca kapı ziline basan Orhan Deniz, içerden ses gelmeyince, bir çilingir çağırdı. Çilingir yardımıyla içeri giren Orhan Deniz, ablasının, elleri bağlanmış şekilde yerde cansız olarak yattığını gördü.

Olay yerine gelen polis ekipleri, evin bulunduğu sokağı güvenlik şeridine alarak incelemelere başladı. Yapılan ilk incelemede, Değer Deniz’in ellerinin telefon şarj kablosu ile bağlandığı ve bir çanta kayışı yardımıyla boğulduğu tespit edildi. Boğuşma izlerine de rastlayan polis katil ya da katillerin yakalanması için çalışmalara başladı.

Savcının olay yerine gelerek yaptığı incelemenin ardından müzisyen Değer Deniz’in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayı duyarak, evin önüne gelen Değer Deniz’in arkadaşları, cenaze tabuta konulurken gözyaşlarına boğuldu.

Yıllardır müzikle uğraşan Değer Deniz’in, 2012 yılında ‘Bekle’ adlı bir albüm çıkardığı, son yıllarda ise bir otelde çalıştığı öğrenildi. Deniz, bir dönem çok izlenen Bez Bebek dizisinin de jeneriğini yapmış ve şarkısını seslendirmişti.