Ünlülerin diyetisyeni olan 30 yaşındaki Yelda Kahvecioğlu Etiler'deki evinde ölü bulundu. 2 gündür kendisinden haber alamayan arkadaşları, Kahvecioğlu'nun evine gitti. Zili çalmalarına rağmen kapı açılmayınca olay yerine gelen çilingir yardımıyla eve giren arkadaşları, genç kadının cesediyle karşılaştı. Kahvecioğlu'nun ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

Ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu (30), Etiler Ulus Mahallesi'ndeki evinde arkadaşları tarafından ölü bulundu. Kahvecioğlu'nun cenazesi, ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olay, dün öğle saatlerinde Ulus Mahallesi, Öz Topuz Caddesi üzerinde bulunan Noterler Sitesi, A-16 Blok, 4. katta bulunan 7 numaralı dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaldığı dairede yalnız yaşadığı öğrenilen Yelda Kahvecioğlu'ndan 2 gündür haber alamayan arkadaşları, ünlü diyetisyenin evine gitti. Kahvecioğlu'nun arkadaşları, defalarca zile basmalarına rağmen kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine, siteye çağrılan polis ve çilingir yardımıyla dairenin kapısı kırıldı. Daireye giren diyetisyenin arkadaşları, yatak odasında Yelda Kahvecioğlu'nun (30) cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri de Kahvecioğlu'nun hayatını kaybettiğini tespit etti.

CENAZE ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

Siteye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, ceset üzerinde ve dairede incelemelerde bulundu. Yapılan incelemenin ardından, Kahvecioğlu'nun cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ÜNLÜ İSİMLER YASA BOĞULDU

30 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü diyetisyen Yelda Kahvecioğlu'nun ölümünün ardından, pek çok ünlü isim de sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter üzerinden üzüntülerini dile getirdi.

Çevresi tarafından oldukça neşeli bir insan olarak tanındığı öğrenilen Kahvecioğlu'ndan geriye ise bir sosyal paylaşım sitesinde yayınladığı resim ve dikiş-nakış yaparken çektiği görüntüler kaldı.