Yangın kapısı üretimi yapan şirket uzun yıllardır İstanbul’da faaliyet göstermektedir. Güven yangın kapısı ile can ve mal güvenliğinizi artırabilir, sıfır noktasına indirebilirsiniz. İnsanların çoğunlukta olduğu yerlerde, kurum ve kuruluşlarda yasa gereği ile yangın kapısı bulundurma zorundadır. İnsanların yangın esnasında en kısa yollarla güvenli bir ortama ulaşması, yangın merdivenleri hemen yönlendirilmesi için yaşam ünitesinin önemli bir parçası haline gelmiştir. Yangın kapısı yangının büyümesini durdurmak veya kontrol altına alınabilmesi için önemli bir araçtır. Özel şartlarda üretilir. Isıya veya darbeye dayanıklı olması gerekir. Bunun için en iyi malzemeler kullanılması gerekmektedir. Yangın kapılarının doğru bir işleve sahip olunması için üretim sırasında ve montaj esnasında uzman bir kadro ile yapılmaktadır.

Yangın kapılarının önemi dumanı veya alevi bir yerde hapsetmesi diğer alanlara göndermemesidir. Bu şartları yerine getirebilmesi için uygun şartlarda ve kriterlerde üretilmesi gerekmektedir. Bir başka kriterde çıkışın sağlandığı kapı olması önemle arz edilmelidir. Can ve mal güvenliğinin korunması açısından bazı kriterler oluşmaktadır. İstanbul yangın kapısı üretim aşamasından montaj kısmına kadar uzman ve profesyonel kadromuzla faaliyet gösteren firma bütün standartlar çerçevesinde ürününüzü teslim etmektedir. Yangın kapılarının üstlendiği görev duman ve alevin başka bir alana sıçraması engellemektir. Bu kapıların önemi can güvenliğini sağlamaktır. Can ve mal kayıplarının yaşanması bu ihmallerin sonucudur. Bu sonuçları engellemek isteyen insanoğlu profesyonel hizmet almak zorundadır.

Yangın kapısında olması gerekenler

İçe ve dışa açılımı olan bu kapılar, sağa ve sola açılımlıdır. Firma müşterilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda istenilen ebat ve boyutlarda, istenilen renklerde üretimini ve teminini sağlamaktadır. İmalat esnasında mutlaka teste tabi tutulan yangın kapıları yangın esnasında insanların hızlı ve bilinçli bir şekilde tahliyesi için gereklidir. Yaylı menteşeli olup menteşeler ayarlanabilir konumdadır. Ateşe dayanıklı camların bulunduğu bu kapılar daha yüksek ebatlarda üretim yapılabilmektedir. Sıcaklıkla genleşerek asla sızdırmayan yapıda üretilmektedir. Sizin ihtiyaçlarınıza göre temini ve üretimi sağlanan bu kapıların içeriği için http://www.yanginkapisiistanbul.com/ internet site adresinden veya iletişim numaralarından bilgi alabilirsiniz. Her türlü istek ve şikâyetlerinizi firma çalışanlarına iletebilirsiniz.