Geçtiğimiz günlerde Karaman'daki bir kız yurdunda ilginç bir olay yaşandı. Odalarına Halka filmindeki Samara karakteri gibi birilerinin girdiğini ve 'öleceksiniz' dediğini söyleyen kızlar fenalık geçirdi. Yurtta herkes ayaklanırken bazı öğrenciler de yurdu terk etti. Olaylar yüzünden üniversitede sınavlar bile iptal edildi.

Yapılan araştırmalar sonucu olayın yurtta kalan öğrencilerin şakası olduğu ortaya çıktı. Yakalanan 3 öğrenci polise verdikleri ifadede makyaj malzemeleri ile yüzlerini boyadıklarını ve arkadaşlarını korkutmaya çalıştıklarını söyledi.

Öğrencilerin paniklemesinden sonra şakadan vazgeçtiklerini söyleyen öğrenciler, şaka sonrası kendilerinin de korkmaya başladıklarını söyledi. Kendilerinin de oda kapısına masa dayayıp uyumaya çalıştıklarını söyleyen öğrenciler, sadece yüzlerini boyayıp arkadaşlarını korkuttuklarını, odaya bırakılan notlar ve işaretlerle ilgili bilgilerinin olmadıklarını ileri sürdüler. Polis şimdi olaya adı karışan diğer öğrencileri tespit etmeye çalışıyor.