Araç Kiralamada Yeni Bir Yöntem - Garajyeri

Abone Ol
kişiden kişiye araç kiralama yöntemi ile araç sahipleri ve kiracıları buluşturuyor. Araçlarını kiralamak isteyen kişiler ile kiracıları bir araya getiren platform, uygun fiyatlara araç kiralama seçeneği sunuyor, araç sahiplerinin gelir elde etmesini sağlıyor.

Hızla büyüyen Garajyeri’nin 160 aracı İstanbul’un çeşitli semtlerine yayılmış durumda. Her ihtiyaca karşılık verebilecek arabaları ile sürekli araç kiralama yapan kişilerin beğenisini topluyor.

Kiralık Araç fiyatları standart Rentacar’ların altında olan Garajyeri’nde belki de oturduğunuz sokak üzerinden bile araç bulabilmeniz mümkün.

Sahibinden kiralık araçlar Garajyeri’nde uygun fiyatlara kiralanabiliyor. Saatlik araç kiralama seçeneğinden aylık araç kiralama seçeneğine kadar istediğiniz kadar kiralama yapmanız mümkün. Bunun için ekstra bir ücret ödemenize gerek yok.  Tüm ödemeleriniz güvenli ödeme sistemi ile araç sahibine aktarılıyor.

Garajyeri’nden ilk kiralama deneyimini yaşayan kiracıların %84’ü platform ve araç sahibinden memnun kaldığı için tekrar kiralama yapıyor, Böylelikle arabaya ihtiyacınız olduğunda artık semt semt rentacar aramanıza gerek kalmadan tek tıkla Garajyeri.com üzerinden kiralamalarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz.