Muğla Haberleri

muğla haberleri ve güncel muğla gelişmeleri, muğla ile ilgili tüm video, muğla fotoğrafları ve muğla haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


Kültür Sanat

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Muğla'nın Milas ilçesindeki Akbelen Ormanı'nın çevresindeki linyit madeni sahası için alınan kamulaştırma kararı iptal edildi. İşte detaylar!

Kültür Sanat

AFAD'ın duyurusuna göre Muğla'nın Marmaris ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla

Muğla'da yapılan bir mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın projeleriyle ilgili sözleri tartışmalara neden oldu.

Muğla

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında lastik botta 21 düzensiz göçmen yakalandı.

Muğla

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 17'si çocuk 37 düzensiz göçmen yakalandı.

Muğla

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Datça ilçesinde düzenlenen 5. Badem Çiçeği Festivali'nin üçüncü günü etkinliklerine katıldı.

Muğla

Muğla'da gece öğrenciler arasında çıkan ve Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü İkinci sınıf öğrencisi Şerzan Kurt'un...

Muğla

Şehirdeki gerginlik dün gece saatlerinde yeniden alevlendi. Yaklaşık 200 kişilik bir grup ellerindeki sopa ve taşlarla iş yerlerine saldırdı. İki...

Muğla

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Köyceğiz ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Genel

Muğla'da, elinde şişmeye neden olan Sedanur A.'nın (13) parmağında sıkışan yüzük, hastanede sağlık personelinin kontrolünde itfaiye ekibi tarafından kesilerek çıkarıldı.

Muğla

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, yoldan çıkarak bir evin balkonuna düşen otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Muğla

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 57 düzensiz göçmen yakalandı.