Cumhurbaşkanı Haberleri

cumhurbaşkanı haberleri ve güncel cumhurbaşkanı gelişmeleri, cumhurbaşkanı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı fotoğrafları ve cumhurbaşkanı haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM’nin 104. Yılına özel bir mesaj yayınladı.

POLİTİKA

Irak'a 13 yılın ardından ilk resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid ile Bağdat Sarayı'nda bir araya geldi.

POLİTİKA

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye'ye gerçekleştirdiği resmi ziyaret kapsamında, diplomatik ilişkilerin 100. yıl dönümünü kutlamak üzere Türkiye'ye geldi.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 yıl aradan sonra Irak'ın başkenti Bağdat'a tarihi bir ziyaret gerçekleştirmek üzere bugün ülkeye geldi.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın 12 yıl aradan sonra Irak’a ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, önce Bağdat’ta ardından Erbil’de görüşmeler yapacak.

İZMİR EKSPRES

İzmir'in Çiğli ilçesinde bulunan alana Kuzey İzmir Teknoloji Geliştirme Bölgesi statüsü verildi.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile bir araya geldi. Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleşti.

POLİTİKA

Cezaevinde bulunan ve kara para aklama suçlamasıyla tutuklu olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazdığı öğrenildi.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın haklarına destek ve siyasette kadın rolüne vurgu yaptı.