Cumhurbaşkanı erdoğan Haberleri

cumhurbaşkanı erdoğan haberleri ve güncel cumhurbaşkanı erdoğan gelişmeleri, cumhurbaşkanı erdoğan ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı erdoğan fotoğrafları ve cumhurbaşkanı erdoğan haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


POLİTİKA

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), önceki gün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

POLİTİKA

AK Parti'nin yerel seçimlerdeki oy kaybı üzerine yapılan analizler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın direktifleri doğrultusunda yeni stratejiler belirleyecek.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mahalli idari seçimler öncesindeki yoğun programı nedeniyle yurt dışı seyahatlerini ve kabullerini erteledi.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere saha çalışmalarına başlıyor. Seçmen davranışları ve parti performansı incelenecek.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensuplarıyla bir iftar programında bir araya geldi ve bazı illerde yaşanan sokak olaylarına...

POLİTİKA

AK Parti, seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bugün ilk MYK toplantısını gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak.

POLİTİKA

K Parti'de seçim sonrası ilk MYK toplantısı yarın gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık edeceği toplantıda seçim sonuçları detaylı bir şekilde değerlendirilecek.

SANAT

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerdeki sonuçları değerlendirerek 22 yılda girdikleri 18'inci sandık imtihanının detaylarını açıkladı.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından sandıklara sahip çıkma çağrısı yaptı.

SANAT

Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Mayıs'ta ABD'ye resmi davetli olarak gidiyor. Biden'la yapılacak görüşmede terörle mücadele, Gazze durumu ve savunma işbirliği gibi...

İZMİR EKSPRES

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.

FİNANS EKSPRES

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'daki mitinginde enflasyon konusuna değindi. "Gelip geçici sıkıntılar" dedi.