Seçim Haberleri

seçim haberleri ve güncel seçim gelişmeleri, seçim ile ilgili tüm video, seçim fotoğrafları ve seçim haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


POLİTİKA

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), yapılan itirazları değerlendirerek 3 ilçe ve 4 beldede seçimin yenilenmesine karar verdi.

TÜRKİYE

Yargıtay Başkanlığı seçiminde 16. tur oylamasında da yeni başkan belirlenemedi. Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk arasındaki yarış devam...

İZMİR EKSPRES

İYİ Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özlale, seçim sonrası özeleştiri de bulunarak başarısı olduklarını kabul etti. Başarısızlıklarını tek bir...

POLİTİKA

CHP heyeti, Hatay'daki seçim sonuçlarına yönelik yapılan itirazları değerlendirmek ve süreci takip etmek üzere kente ulaştı.

SANAT

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Tunç Soyer’in yerel seçimlerde CHP adayı Cemil Tugay’a destek vermemesi oldukça tartışılmıştı.

İZMİR EKSPRES

Deniz Yücel, 31 Mart 2024 seçimlerinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede, değişimin gücü ile yeni bir dönemin başladığını belirtti.

İZMİR EKSPRES

Efes Selçuk halkı, Filiz Ceritoğlu Sengel liderliğinde yeni bir döneme hazır. Seçim sonuçlarına göre, halkın beklentileri doğrultusunda hareket edilecek.

İZMİR EKSPRES

İzmir'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre, Kiraz, Kınık, Bergama ve Bayındır ise AK Parti'den...

İZMİR EKSPRES

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve 30 ilçe belediye başkanı belli oldu.

İZMİR EKSPRES

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selçuk, 31 Mart yerel seçimlerinde sandıkların yüzde 67'sinin açılmasıyla çıkan sonuca göre yarışı önde götürdü.

İZMİR EKSPRES

Türkiye'nin siyasi gündemine bomba gibi düşen gelişmede, İYİ Parti'nin lideri Meral Akşener istifa kararıyla partinin başından ayrıldı.

İZMİR EKSPRES

Karaburun'da yapılan yerel seçimlerde İlkay Girgin Erdoğan, CHP adayı olarak tekrar belediye başkanı seçildi.