Tunç soyer Haberleri

tunç soyer haberleri ve güncel tunç soyer gelişmeleri, tunç soyer ile ilgili tüm video, tunç soyer fotoğrafları ve tunç soyer haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


Ekonomi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, TİS töreninde işçilere yönelik çarpıcı bir mesaj verdi.

İzmir

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP’nin İzmir Büyükşehir adayı Cemil Tugay’ın yanında görünmediğine ilişkin “Başarısız bulunan bir belediye başkanının...

İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan TİS krizi sona erdi. Belediye Başkanı Tunç Soyer, işçilere yüzde 67,7 oranında zam yapıldığını duyurdu.

Ekonomi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer, mal varlıklarını kamuoyuyla paylaştı. Açıklamaya göre, çiftin mal varlıkları arasında...

Kültür Sanat

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 5’inci etabının temel atma törenine ev sahipliği yaptı.

İzmir

CHP Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı.

İzmir

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, son meclis toplantısında, "İzmir'in her siyasetçiye bahşetmediği bu gönül makamı benim için en büyük...

İzmir

Tunç Soyer'in liderliğinde 5 yılda gerçekleştirilen raylı sistem yatırımları, kenti ulaşımda devrim yapmaya devam ediyor.

İzmir

İzmir iş dünyası zirvesinde Soyer'in ayrılığı ve destek gerilimi yaşandı. Tunç Soyer, Özgür Özel konuşurken salondan ayrıldı.

İzmir

İzmir iş dünyası zirvesinde bir araya gelen Soyer, Tugay ve Özel, birlikte verilen pozlarla değişim-dönüşüm mesajları verdiler.

İzmir

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan İzmir'deki belediyecilik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İzmir

Prof. Dr. Naci Görür, Tunç Soyer'le birlikte dirençli kent vizyonu çerçevesinde Çiğli’deki Egeşehir Laboratuvarı'nı inceledi.