Bu yıl da diğer yıllarda olduğu gibi, imam nikahlı 55 çifte Resmi Nikah töreni yapıldı. Törene çok sayıda çevre muhtarının yanısıra, kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Nikah törenine gelen ve çiftlere Duvar Saati, Cüzdan gibi çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Mahalle muhtarlarının belirlediği 60 çocuğun toplu sünnet şöleni, çok neşeli, ve eğlenceli geçti. Toplu Sünnet şölenine her yıl olduğu gibi sevgili muhtarlarımızın katkı ve katılımlarının yanı sıra Konak Belediyesi başkanı Dr Hakan Tartan beraberliğinde 60 sünnet çoçuğu erkekliğe adım attı.

Sedat Bozkurt ayrıca bu yıl 100 aileye erzak ve gıda yardımı yaptıklarını belirtti. Dar gelirli ailelerin çocuklarına da eğitim yardımında bulunduklarını belirten Sedat Bozkurt, "Özellikle birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken Ramazan ayında bu tür konulara daha çok hassasiyet gösteriyoruz" dedi.

İzmir'de 4 yıldır her Ramazan ayında binlerce muhtaç vatandaşa iftar ve sahurda yemek veren Hüseyinoğulları Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Bozkurt, "Geride kalan Ramazan ayında da bu geleneği bozmadık" dedi.
Ramazan ayı boyunca iftarda 60 bin, sahurda ise 30 bin kişiye yemek verdiklerini ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bozkurt, "Her hafta cuma günü de 3 bine yakın vatandaşa cuma namazı sonrasında yemek vermeye devam ediyoruz. Kazancımızı vatandaşla paylaşmanın, onların hayır duasını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken Ramazan ayında bu tür konulara daha çok hassasiyet gösteriyoruz" dedi.

Yıllardır kendisini hayır işlerine adayan Sedat Bozkurt, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hayır işlerinde bereket vardır. Rahmetli babamızın istediği gibi başta ağabeylerim Hıdır Bozkurt, Eshat Bozkurt ve ben olmak üzere tüm ailemizle hayır yapmaya devam ediyoruz. Bizlerden sonra da çocuklarımız, torunlarımız bu işe devam edecek." Sedat Bozkurt sözlerine şöyle devam etti "14 kasım 2010 pazar saat 15 00 de Giyim Yardımı yapılacaktır. Tüm halkımıza duyurulur. İhtiyaç fazlalıklarınızı Hüseyinoğulları İşletmelerine getirin. İhtiyaç sahipleri gelip hüseyinoğulları Nikah ve Düğün Salonlarından Kurban Bayramı arifesinden bir gün önce Giyim Yardımı günü alsınlar tüm halkımıza selamlar" diyerek sözlerini tamamladı.