Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdrellez - Bahar Şenliği Bostanlı Rekreasyon Alanı'nda gerçekleşti. Bahar coşkusunu içinde hisseden on bine yakın Karşıyakalı da bu eğlenceye ortak olmak için alanı doldurdu. Çalım Hüseyin, İzmirli Seda, Örnekköylü Samet ve DJ Seko ile Roman Ateşi Dans Grubu'nun renkli gösterileri alanı dolduranlar tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Şarkılara eşlik eden, dilek balonları uçuran ve geleceğe dair en güzel dileklerini gökyüzüne gönderen Karşıyakalılar, baharı karşılamanın da mutluluğunu yaşadı. Etkinliğe katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Tüm dilekleriniz kabul olsun

Başkan Akpınar, "Karşıyaka Belediyesi her zaman farkını ortaya koymuştur ve farklı olmaya da devam edecektir. Bu yıl içinde tüm dilekleriniz kabul olsun. Artık çalmayanların, çocuklarımızın geleceğini koruyanların, Cumhuriyetimize ve Atatürk ilkelerine sahip çıkanların yılı olsun bu yıl. Bizler sizlerin desteği ile hizmet ediyoruz ve sizler sayesinde başarıya ulaşıyoruz" dedi.