6 hafta boyunca Belediye bünyesinde Etüt Proje Müdürlüğü ile KARGEM'de görev yapan 5 öğrenci, kendileri için düzenlenen veda töreninde, kısa sürede arkadaş oldukları belediye personeline yine gelme sözü verdi

Öğrenci Değişim Programı kapsamında bu yıl ilk kez öğrenci kabul eden Karşıyaka Belediyesi'nde staja gelen 5 öğrenci Mısırlı Nour Salama ve Soha Youssef, Polonyalı Alicja Marcinek, Kanadalı Horeya Mosavi ile Makedonyalı Enkela Sula 6 haftalık programı başarıyla tamamladı. Belediye'de Etüt Proje Müdürlüğü'nde yeni projeler konusunda çalışma yapan gençler KARGEM bünyesinde açılan İngilizce kursunda da ders verdi.

Karşıyaka Belediyesi personeliyle de kısa sürede sıcak bir ilişki kuran gençler için KARGEM'de veda töreni düzenlendi. Törene katılan Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayfer Çalışkan tarafından misafir öğrencilere teşekkür belgesi ile Karşıyaka'yı hatırlatacak çeşitli hediyeler verildi. Kursiyerlerin de katıldığı veda toplantısında, kendilerine gösterilen ilginden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen 5 genç kızın yüzünde ise Karşıyaka'dan ayrılıyor olmanın burukluğu vardı. Kısa bir süre önce gelmelerine rağmen Karşıyaka'ya ve Karşıyakalılara çok alıştıklarını belirten stajyer öğrenciler, en kısa sürede yeniden gelme sözü verdi.