Başta Çocuk Kulübü olmak üzere, belediyenin miniklere yönelik her projesini sürekli olarak takip ettiklerini ve değerlendirdiklerini belirten Birlik Başkanı Ümit Yaşar Işıkhan, 'Karşıyaka, çocuklarımızın geleceğe huzur ve güvenle baktığı bir kent olma yolunda ilerliyor' dedi.

Uluslararası arenada faaliyet gösteren ve 27 ülkede temsilciliği bulunan Aktivist Sanatçılar Birliği, çocuklara yönelik geliştirdiği projeler ve hizmetler nedeniyle Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ı ödüllendirdi. Çocuk Kulübü başta olmak üzere, belediyenin çocuk odaklı her proje ve etkinliğini incelemeye alan Birlik yönetimi, yerel seçimlerin üzerinden geçen kısa sürede hayata geçirdiği hizmetleri için Başkan Akpınar'ı kutladı. Belediye Meclis Toplantısı'na katılan Birlik yöneticileri, Akpınar'a bir de teşekkür plaketi sundu.

Her şey onlar için


Bu ödüle layık görülmekten büyük mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 'Geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımız için çalışıyoruz. Çocuklarımız bizlere her çalışmamızda yön veriyor. Çocuklarımız daha güzel bir kentte, daha güzel bir ülkede yaşasın diye var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Başkanı Ümit Yaşar Işıkhan ise 'Çocuklarımızın sosyal ve kültürel olarak gelişmesi için çok değerli projeleri hayata geçiren, çocuk haklarının korunması ve geliştirilmesi için her platformda desteğini ifade eden Sayın Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar'a örnek çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Diğer yerel yönetimlere de örnek olmasını diliyoruz' diye konuştu.