Aliağa'da sporu yaygınlaştırmayı ve geleceğin sporcularını yetiştirmeyi hedefleyen Aliağa Belediyesi, 2015/2016 dönemi 'Kış Spor Okulları' ile farklı yaş kategorilerinde yüzlerce gence; futbol, voleybol, masa tenisi, karate, tekvando, güreş ve basketbol branşlarında spor eğitimi verecek.
Kış Spor Okulları ile ilgili kurs programının belirlenmesinin ardından kursiyerlerle iletişime geçilecek. Kursların hangi gün ve saatlerde yapılacağı bizzat kursiyerlerin kendilerine bildirilecek. Bu kapsamda 'Kış Spor Okulları'na kayıt yaptıranların 13 Ekim Salı günü saat 18.00'da ENKA Spor Tesislerinde yapılacak olan bilgilendirme toplantısına katılmaları gerektiği belirtildi.

İlgi yoğun

Her dönem olduğu gibi bu dönemde de Kış Spor Okulları'na yoğun bir ilginin olduğunu belirten Aliağa Belediyesi Spor Sorumlusu Bilal Özkurt, "Uzman eğitmenlerimiz gözetiminde gerçekleştireceğimiz spor kurslarımız ile gençlerimizin spor alanında gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyoruz. Yoğun geçen yaz dönemi spor kurslarımızın ardından kurslarımıza kış döneminde de aynı inanç ve kararlılıkla devam edeceğiz. Aliağa Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimi için üzerimize düşen her şeyi yapacağız" dedi.