Düğün salonu, restoran, cafe, sinema
Aliağa Belediyesi, Bahriye Üçok Rekreasyon Alanı'nda bulunan düğün salonu yerine çağdaş kent vizyonuna uygun çok amaçlı kompleks kazandıracak. Toplam 4 Bin 630 metrekare kullanım alanı olacak tesisin içinde Bin 500 kişilik düğün salonunun yanı sıra, 200 kişilik 3D sinema salonu, restoran, teras cafe, bowling ve oyun salonu ile çocuk oyun alanı yer alacak. İhalesi ağustos ayı başında gerçekleşecek kompleksin inşaatı süresi 12 ay olarak öngörülüyor.   

Kentimizin beklentilerine uygun bir proje
Aliağa'nın kabına sığmayan bir kent olduğunu hızla geliştiğini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; "Düğün salonu yapı ömrünü tamamladığı için mevcut haliyle hizmet vermesi mümkün değildi. Kentimiz her geçen gün büyüyor, gelişiyor, bu duruma paralel olarak yurttaşlarımızın beklentileri değişiyor. Yıktığımız düğün salonu yerine sadece yeni bir düğün salonu yapmak doğru olmazdı. Düğün salonu eksikliğinin yanında kentimizin çeşitli eksiklilerini ve yurttaşlarımızın beklentileri de göz önünde bulundurarak içinde düğün salonun yanında restoran, sinema salonu, cafe, oyun alanları yer alacağı kompleks inşa etmeye karar verdik" dedi.

Söz verdik en iyisini yapıyoruz
Yapılacak olan kompleksin kentin sosyal ihtiyaçlarını karşılama noktasında önemli bir açığı kapatacağını ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; "Çok amaçlı kompleksimiz kentimize yakışır, kentimizin uzun yıllar sosyal ihtiyacına cevap verecek özelliklerde olacak. Söz verdiğimiz bir projeye başlamaktan da ayrıca mutluyum. Yurttaşlarımıza söz verdik en iyisini yapıyoruz" dedi.