Bornova Belediyesi'nin yapımını İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiği, Altındağ Spor Kompleksi'nin adı Bornova Atatürk Spor Kompleksi oldu. Kapılarını 17 Nisan'da seyirci rekorunun kırıldığı Göztepe-Beşiktaş Hentbol Erkekler Süper Ligi maçı ile açan kompleks ile ilgili karar Bornova Belediye Meclisi'nde oybirliği ile alındı.

Tüm meclis üyelerine teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün adının kentimize kazandırdığımız bu önemli spor kompleksinde de yaşayacak olması hepimiz için büyük bir onur. Altındağ'daki Atatürk Spor Kompleksimizin açılışını 10 Mayıs Salı günü saat 11.00'da gerçekleştireceğiz. Açılışa tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz " diye konuştu.
Şırnak'ın Silopi ilçesi Cudi Dağı kırsalında şehit düşen Özel Harekat Polisi Cihat Akkaya'nın ismi de Kazım Dirik Mahallesi 196 sokak üzerinde bulunan mevcut parka verildi. Bornovalı şehide rahmet, ailesine ise sabır ve başsağlığı dileyen Başkan Olgun Atila, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, "Ülkemizin zor günlerden geçiyor. Anneler ağlamasın. Şehit haberleri son bulsun artık" dedi.