Kadir K.'nın, sevgili oldukları Filiz T.'nin isteği üzerine eşinden boşanma sürecini başlattığı, ancak bu sırada ayrılık kararı vermesi üzerine cinnet getirdiği öğrenildi. Bu arada iki yaralının da hayati tehlikelerinin devam ettiği açıklandı.

Olay dün öğlen saatlerinde Ata Caddesi yakınlarında meydana geldi. Kadir K., markette kasiyerlik yapan Filiz T.'nin yolda yürürken önünü kesti. İkili arasında tartışma çıkarken, Kadir K., kolundan tuttuğu Filiz T.'yi zorla götürmek istedi. Görgü tanıklarının ifadesine göre Kadir K., gitmemek için direnen kadını yol ortasında dövüp bıçakla yaraladı. Kanlar içerisinde kaçıp emlak ofisine sığınan Filiz T.'nin arkasından Kadir K. de içeriye girdi. Kadir K., burada Filiz T.'yi göğsünden ve sırtından bıçakladı, ardından da bıçağı kendi göğsüne sapladı. Çevredekilerin ihbarıyla, bölgeye sağlık ekipleri geldi. İlk müdahalelerin ardından iki yaralı, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

OLAYIN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI


Halen Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde tedavilerine devam edilen ve hayati tehlikeyi atlatamayan Filiz T. ile Kadir K.'yı araştıran polis, olayın ayrıntılarını da ortaya çıkardı. Eşinden iki yıl önce boşanan Filiz T. ile Kadir K.'nin, Karşıyaka'da unlu mamüller dükkanında çalıştıkları sırada tanışıp, beraberlik yaşamaya başladıkları öğrenildi. Ancak ilişkinin işyerinde çalışanlarca da duyulması üzerine, ikisinin de işlerine son verildiği belirlendi. Bunun ardından markette kasiyerlik yapan Filiz T.'nin, birlikteliğini sürdürdüğü başka bir unlu mamüller dükkanında çalışan Kadir K.'den, eşinden ayrılıp kendisiyle evlenmesini istediği tespit edildi. Eşiyle boşanma sürecini başlatan Kadir K.'nın, buna rağmen kendisinden ayrılmak isteyen Filiz T.'ye kızıp, onu ve kendisini bıçakladığı öne sürüldü.