Foça Belediye binasında Yeni Foçalılarla bir araya gelen Başkan Demirağ, vatandaşın sorunları dinleyip teker teker not aldı. Yeni Foçalıların ilgi gösterdiği toplantıda, şube müdürleri de hazır bulundu.

Halkın sorunlarını teker teker dinleyen ve notlar alan Başkan Gökhan Demirağ, çözüm yollarını vatandaşla birlikte aradı.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, toplantıya katılan vatandaşlara, "Söyledikleriniz bizler için çok önemli. Eksiklerimiz, yanlışlarımız varsa burada sizlerden öğreniyoruz ve bir an önce giderilmesi için tedbirlerimizi alıyoruz" dedi.

Sorunların çözümü noktasında şube müdürlerinin de toplantıda hazır olduğunu söyleyen Başkan Demirağ, "Çok iyi bir yaz sezonu geçirdik. Bu süreç içinde ilçemize çok sayıda tatilci geldi. Elimizdeki kısıtlı imkan ve personelle sorunların çözümü konusunda hızlı hareket ettik. Bundan sonraki süreçlerde de sizlerle toplantılarımızı daha sık yaparak sorunların tespiti ve giderilmesi konusunda ortak akılla hareket edeceğiz" diye konuştu.

Yeni Foça'da yapılan halk gününe katılan vatandaşlar, şu ana kadar Yeni Foça'da yapılan etkinliklerden çok memnun olduklarını dile getirerek, halk günlerinin daha sık yapılmasını da istediler.