Ulukışla Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi’nden (ADD) burs alan 24 öğrenci, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ceyhan Demir, emekli Vali Vekili Nurdoğan Kaya, Ulukışla ADD Başkanı Çetin Demir ve Feza Demir ile birlikte Başkan Kocaoğlu’nun konuğu oldu. Çoğu hayatında ilk kez uçağa binen ve ilk kez İzmir’e gelen öğrenciler, kente yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’na heyet adına kravat hediye eden 7. sınıf öğrencisi Büşra Gökalp, “İzmir’de yaşamıyoruz ama burada olduğumuz dört gün boyunca bu kente ne kadar duyarlı olduğunuzu ve katkı sağladığınızı gördük. Her yer çok güzel” dedi. Büşra Gökalp, özellikle okullarda süt dağıttığı ve çeşitli yardımlarda bulunduğu için Başkan Kocaoğlu’na teşekkür etti. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden yeni mezun olan Gül Öztürk de, Atatürk ve Türk Bayrağı rozeti sunduğu Başkan Kocaoğlu’na, İnciraltı’ndaki Kent Ormanı ve Adalet Anıtı’nı çok beğendiklerini söyledi.

Konuk öğrencilere İzmir’de yürütülen proje ve yatırımlar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, “Siyaset bir meslek değildir. Siyaseti devlete ve millete hizmet olarak değerlendirmek gerekir. İyi yetişmiş, donanımlı insanlar mutlaka siyasetle uğraşmalılar. Biz çocuklarımızı iyi yetiştirdikçe, sıkıntıları aşacağız” dedi.