2 milyon liraya mal olan 12 araçla Bayraklı'ya daha iyi hizmet etmeyi amaçladıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Vatandaşlarımıza kaliteli hizmet verebilmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Osmangazi hizmet binası yanındaki araç amirliğinde düzenlenen törenle 12 araç hizmete girdi. Filoya bir adet 30 kişilik Isuzu otobüs, çeşitli müdürlüklerde kullanılmak üzere 3 otomobil ve 1 kamyonet, Fen İşleri Müdürlüğü'nde kullanılmak üzere ekskavatör, kepçe, forklift ve iki kamyonet ve iki damperli kamyon katıldı.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeni araçlarla hizmeti artırmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Karabağ, iş makinelerini bir yerden bir yere taşımak için bir tır da aldıklarını belirterek, "Süre kaybı olmaması için belediye araçlarını tırla taşıyacağız. Doğançay'daki temizlik işleri müdürlüğüne bir rampa çalışması yaptık. Harmandalı'na giden çöpler artık tırla taşınacak. Bir tır 6 kamyon çöp alıyor. Bir tane daha alacağız. Daha kısa sürede temizlik yapılacak. Daha iyi hizmet üretilecek" dedi.