Fuarın açılmasıyla birlikte 2 No'lu hol ve Montrö kapısı karşısında yer alan dış standı ile vatandaşların beğenisini toplayan Bayraklı Belediyesi ilk günden yoğun ilgi gördü. 2 No'lu holde Bayraklı Belediyesi Hizmet Binası, tarihi Smyrna, Gençlik ve spor kulübünün çalışmaları, sosyal projeler ve Deprem Etüt Merkezi çalışmaları broşürler ve yetkililer tarafından vatandaşlara tanıtıldı.

Roman Ateşi Grubu'dan şov

Montrö kapısı girişinde yer alan stantta ise, kültürel ve sosyal projeler vatandaşların bilgisine sunulurken İzmir'de farklı sahne performansları, renkli kişiliği ve sosyal sorumluluk projeleriyle büyük beğeni toplayan Mikrop lakaplı Hikmet Durmuş, birbirinden eğlenceli şovları ve sürpriz sanatçılarla fuara gelen ziyaretçilere unutulmaz saatler yaşattı. Başarılı şovmen ve müzisyenlerin sergilediği performansın ardından sahne alan Roman Ateşi Grubu'da şovlarıyla doyasıya eğlendirdi.

Fuar boyunca her gece birbirinden eğlenceli etkinlikler ve sürpriz sanatçılarla sahne programı yapacak olan 'Mikrop Hikmet', fuara gelen katılımcı ve ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek.