Olayın hemen ardından aileyi ziyaret eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine istinat duvarının ve evin zarar gören kısımlarının onarılması talimatını verdi.

Yamanlar Mahallesi 7154/9 sokakta meydana gelen olayda görme engelli İsmail Elçin (61) ve Güllünaz Elçin (64) çiftinin oturduğu evin hemen yanındaki istinat duvarı çöktü. Bunun sonucunda da Elçin ailesinin evinin bir bölümü zarar gördü. Yaşanan olayın hemen ardından Bayraklı Belediyesi ekipleri aileye yardım elini uzattı.

Belediye tamiratı üstlendi

Olayın hemen ardından bölgeye giden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, evin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemenin ardından istinat duvarının yapılması ve evin zarar gören bölümünün onarılması talimatını veren Başkan Karabağ, "Çöken istinat duvarı ve evde oluşan hasarın giderilme işini belediye olarak biz üstlendik. Görme engelli vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde evlerinde tekrar yaşamlarını sürdürebilmeleri için ekiplerimiz çalışmalara başladı" dedi. Elçin ailesi olayın hemen ardından Bayraklı Belediyesi'nin mağduriyetlerini gidermek için çalışma başlattığını belirterek yapılanlardan dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.