Fen İşleri Müdürlüğü yeni yerinde daha modern bir görünüme kavuştu. Osmangazi Mahallesi’nde geçici olarak hizmet veren şantiye ise yeşil alan olarak düzenlenecek.

Şantiye Doğançay da

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “3 yılı geride bırakmış yeni bir belediye olmamıza rağmen hizmet binamızın çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. İlçenin ihtiyacı olan tüm ihtiyaçları kendi imkanlarıyla yapan Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesini de taşıyarak yeni yerinde hayata geçiriyoruz. Geçici olarak Osmangazi Mahallesi’nde hizmet veren şantiyemiz yeşil alan olarak düzenlenecek .Osmangazi’de ki kirlilik ortadan kalkacak.3 yılı tamamlamış bir belediye şantiyesini yapmış belediye hizmet binamızı da yapımına başlayarak4. Yılımıza gireceğiz hayırlı uğurlu olsun dedi.Ayrıca Başkan Karabağ Doğançay’a taşınan şantiyeden dolayı Doğançay halkının ve esnafının da şantiyeden kaynaklı hareketlenmeden memnun olduğunu dile getirdi.

Yeşil alan olacak

Doğançay’da kurulan Fen İşleri Müdürlüğü’nün zemin çalışmalarıyla birlikte çevre düzenlemesi yapıldı. Çalışmalar portatif konteynırlar ve iş makinelerinin taşınmasıyla son buldu. Osmangazi Mahallesi’nde geçici olarak hizmet veren şantiye ise taşınma işlemlerinin bitmesinin ardından yeşil alan olarak düzenlenecek.