270 ile 330 bin TL arasında değişen dairelere ilgi yoğun. Biten daireleri tek tek gezerek inceleyen Başkan Karabağ, "Dairelerin satışından elde edilen gelir Belediyemize kaynak olarak aktarılacak. Bunun gibi birçok yerde devam eden inşaatlar var. Bu kaynakları yatırımlarda kullanarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.  

İhale 31 Temmuz'da son


Osmangazi Mahallesi, 4163 ada, 3 numaralı parsel üzerinde bulunan arsayı, 9 daireye karşılık olarak anlaşma yapan Bayraklı Belediyesi, ihale usulüyle dairelerin satışına başlayacak. İhaleye katılacak vatandaşlar Osmangazi Hizmet binasına 31 temmuz'a kadar başvuru yapabilir.

3 milyon TL'nin üstünde kaynak

Dairelerin özelliklerine göre 270 bin TL ile 330 bin TL arasında düzenlenecek ihale ile satışa sunulacağını söyleyen Başkan Karabağ, "Buradan Belediyemize 3 Milyon TL'nin üzerinde bir kaynak aktarımı sağlamış olacağız" dedi.

Başkan Karabağ, "Elimizdeki olanakları fırsata çeviriyoruz. Elde edilen kaynaklarla yeni hizmet ve yatırımlarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. Daireler ile ilgili ihale Bayraklı Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından yapılacak.