Semt merkezinin açılışına Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP İlçe Başkanı Levent Ölçer, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 4 ayda yaklaşık 21 bin kişinin başvuru yaptığı semt merkezlerinin önemine değindi.
Başkan Karabağ, "Semt Merkezleri belediyemizin önemli projelerinden biri. Semt merkezlerine başvuranların yüzde 90'ı bayan. Başvuranlar bayanların daha rahat hareket etmeleri için merkezlerimizde kızlarımızı görevlendirdik. Buralarda çalışan görevli kızlarımız vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor. Bu merkezlerde diş hekimlerimiz, doktorlarımız ve psikologumuz periyodik olarak vatandaşa hizmet veriyor. Belediyenin açtığı kurslara kayıtlar da buralarda yapılıyor. Yardıma ihtiyacı olan ailelerin tespiti ve yapılacak yardımlar da yine bu merkezlerden yapılıyor. Van depreminde açtığımız kampanyada da bu ofisleri kullandık. Ayrıca belediye ile ilgili şikâyet, istek ve önerileri bu merkezlerde alıyoruz" dedi.
Başkan Karabağ, "Semt Evleri Projemiz başarılı bir şekilde yürüyor. Neredeyse her mahalleye belediye gelmiş oldu. Belediye binamızın semte gelmiş olmasını sevinçle karşılıyorum. Herkese hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.