Dev stantta vatandaşlara hediyeler dağıtan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, onlarla uzun uzun sohbet etti. Karabağ, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir Fuarı'nda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Fuar belediyemizin çalışmalarını, projelerini ve hizmetlerini halkımıza göstermek konusunda da faydalı oluyor" dedi.

Her yıl katıldığı İzmir Enternasyonal fuarına damgasını vuran Bayraklı Belediyesi, bu yıl 3 no'lu holde kurduğu 150 metrekarelik dev standıyla yine fuarın gözdesi oldu. Stantta fuar için özel hazırlanan belediye proje, yatırım ve hizmetlerini anlatan broşürler dağıtıldı.

Başkan Karabağ'a yoğun ilgi

Fuar'ın ilk gününde Bayraklı Belediyesi standında vatandaşlarla bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, tişört, kalem, şapka gibi hediyeler dağıttı, hemşerileri ile sohbet etti. Başkan Karabağ, "Fuar sayesinde vatandaşlarımızla bir araya gelme şansını yakaladık. Onlar sordu bizler cevap verdik. Fuar belediyemizin çalışmalarını, projelerini ve hizmetlerini halkımıza göstermek konusunda da faydalı oluyor. Herkesi standımıza bekliyoruz" dedi.
Her gün farklı bir etkinliğin düzenleneceği fuar kapsamında ünlü karikatürist Lütfü Çakın ziyaretçilerin karikatürlerini farklı çizim teknikleri ile resmedecek. Stantta ayrıca soğuk heykel çalışması yer alacak.