Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yüzme kursu ve yüzme sporcularının faydalanacağı havuz cumartesi günü kadınlara, Pazar günü de ailelere açık olacak. Yenilenerek bambaşka bir hal alan tesis akşam saatlerinde ise balık restaurant olarak hizmet verecek. 

270 sporcuya hizmet verecek


Bayraklı Belediyesi başta Bayraklı halkı olmak üzere tüm İzmirlilerin faydalanacağı bir tesisi daha hayata geçirdi. Düğün salonu tesisinin ardından yüzme havuzu da önceki gün Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikle açıldı.

Baştan aşağı restore edilerek yenilenen yüzme havuzu Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yüzme kursu ve sporcularına hizmet verecek. Tesis Cumartesi günleri kadınlara Pazar günü de ailelere açık olacak. Havuz akşam saatlerinde ise balık restaurant olarak tüm vatandaşlara hizmet edecek.

Vatandaşlarımıza hayırlı olsun

Başkan Hasan Karabağ, tesisin başta spor kulübü olmak üzere tüm vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek kurdeleyi kesti. Karabağ, yenilenerek gelin gibi süslenen yüzme havuzunu davetlilerle birlikte gezdi. Büyük beğeni toplayan yeni tesisten 270’in üzerinde sporcu faydalanacak.

Nostalji gecesi büyük ilgi gördü

Tesis açılışından sonra sahilde Radyo Romantik Türk’ün 70’ler, 80’ler ve 90’lı yıllara ait nostalji gecesi konseri düzenlendi. Bayraklı sahilinde düzenlenen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Dj’in çaldığı şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar bir ara Başkan Karabağ’ı da dansa davet ederek birlikte oynadı.