Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün üç yüzün üzerindeki yüzme kursu sporcusu İzmir'in sıcak havasının keyfini yüzme öğrenerek geçiriyor. Sabah saatlerinde başlayan kurslara Gençlik ve Spor Kulübü'nün eğitimli yüzme hocaları ders veriyor.

Tesisten sabah saatlerinde ise engelli çocuklar faydalanıyor. İlk kez bir yüzme havuzuna girmenin keyfini yaşayan engelli çocukları ise aileleri havuz kenarından mutlu gözlerle izliyor.

Tesis ailelere de açık


Yüzme havuzunun açılmasıyla birlikte yoğun ilgi gören tesis genç sporculara ev sahipliği yaparken cumartesi ve pazar günleri de ailelere açık oluyor. Tesis sayesinde Bayraklı'nın büyük bir ihtiyacını karşıladıklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Tesis başta sporcular olmak üzere hafta sonları da ailelere açık. Yoğun bir ilgi olduğunu görüyoruz. Ailelerimizin de bu sıcak havada Bayraklı sınırlarında modern bir havuzda serinlemeleri bizi mutlu ediyor" dedi.

Yeni sporcular, yeni branşlar

Yarı olimpik havuzda sporcuların farklı seanslarla faydalandığını söyleyen Başkan Hasan Karabağ, "Her geçen gün büyüyen Gençlik ve Spor Kulübü'nde artık kendi bünyemizde yüzme kursu vermenin heyecanını yaşıyoruz. İleriki günlerde de yeni sporcular ve branşlarla Bayraklı halkına hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.