Ramazan ayı boyunca günde 2 bin 500 vatandaşa 5 ayrı noktada kurulan iftar çadırları ilk günden büyük ilgi görürken belediye ve halk iç içe bir Ramazan geçirmeye başladı

Birlikte iftar, birlikte ramazan

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Ramazan ayı boyunca Bayraklı Sevgi Yolu, Gümüşpala İmbat İlköğretim Okulu, 80. Yıl Metaş İlköğretim Okulu, Şehit Cesur İlköğretim Okulu ve Refik Şevket İnce Mahallesi top sahasına kurulan iftar çadırlarının Bayraklı halkı tarafından büyük ilgi gördüğünü dile getirdi.

Belediye ve halk iç içe 


Karabağ, iftar çadırlarının günde 2 bin 500 kişiye yemek vereceğine dikkat çekerek bu vesileyle bir nebze olsun dar gelirli ailelere iftar yemeği vermenin ve Ramazan ayını vatandaşlarla birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bu yıl Bayraklı halkı ve Bayraklı Belediyesi'nin birlikte dördüncüsünü yaşadıkları Ramazan ayına girdiklerine dikkat çekerek, "İftar çadırlarımızın sayısını 5'e yükselttik. Ramazan ayının huzur ve refah içinde geçmesini diliyorum" dedi. 

Benimle Oynar mısın?


Bayraklılılar 27 ve 28 Temmuz tarihlerinde ise Süheyl - Behzat Uygur Tiyatrosunu ağırlayacak. Vatandaşlar "Benimle Oynar mısın?" adlı oyunu 27 Temmuz tarihinde Onur Mahallesi Atatürk Açık Hava Tiyatrosu'nda, 28 Temmuz tarihinde Smyrna Meydanı'nda izleme imkanı bulacak.