Belediyenin bayramlaşma töreninde spor salonunu zeminine sandalye konmasına karşı salon çalışanları ve vatandaşları almadı. Spor salonun zemini ve tribünler tamamen doldu. Törenden ilk olarak söz alan Başkan Karabağ, 'Bir dahaki bayramlaşmayı herhalde stadyumlarda yapacağız' diyerek kalabalığa işaret etti. Bayramlaşmaları şölen havasında gerçekleşmek istediklerini ancak bunun mümkün olmadığını vurgulayan Başkan Karabağ, 'Maalesef yaşanan sıkıntıları sanatı da yapılmaz hale getirdi. Sanatçı arkadaşlarımız maalesef bu üzüntüyü ekonomik olarak da yaşıyorlar. Ülkemiz zaten ekonomik bir sıkıntı içerisinde. Bu günlerin geçmesini diliyoruz. Bu günlerin geçmesi için de Atatürk'ün yolundan ayrılmamamız gerekiyor' dedi.

Çalışanlar Bayrama sendikalı giriyor

Başkan Karabağ, belediyede tüm çalışanların geçtiğimiz süreçte sendikalı olduğunu hatırlatarak, 'Bu bayrama çalışanlarımızın tümü sendikalı giriyor. Toplu sözleşmeli giriyoruz. Türkiye'nin en güzel sözleşmelerini yapan belediye olarak giriyoruz' diye konuştu.
Başkan Karabağ, konuşmasının sonunda çalışanlarına her zaman seslendiği gibi, 'Ben sizi seviyorum. Siz de beni seviyor musunuz?' diye sordu. Salondakiler hep bir ağızdan Başkan Karabağ'ın bu sorusuna 'evet' karşılığı verdi.