İzmir Bayraklı'da meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza bugün saat 10.00 civarında meydana geldi. Kahvaltılık almaya gittiği öğrenilen 27 yaşındaki Eren Şahin, yeni aldığı motosikleti ile kaza yaptı. Başında kaskı olmadığı öğrenilen Şahin, başını beton direğe çarparak hayatını kaybetti. Şahin'in bir yıllık evli olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen Şahin'in yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Kaza, Soğukkuyu Mahallesi 184317 Sokak'taki Ali Dinçer Parkı önünde bugün saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Yaklaşık bir yıl önce evlenen ve ağabeyi ile oto tamirciliği yapan Eren Şahin, kahvaltılık almak üzere bir ay önce satın aldığı motosikletiyle işyerinden yola çıktı. İddiaya göre hız yapan Şahin kontrolünü kaybedince, motosiklet yol kenarındaki beton elektriğine çarptı. Kazada Şahin başını beton direğe çarparken, motosiklet ise metrelerce sürüklendi. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, Şahin'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Şahin'in kaskının takılı olmadığı belirtilirken, kazayı haber alıp olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerindeki incelemenin ardından Şahin'in cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.