Bayraklı'nın 1230 çocuğu ilk olarak Nazım Hikmet'in "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeşçesine" sözleriyle "barış ve sevgi" çağrısında bulunacak. Ardından da bir araya gelerek "Atam izindeyiz" yazacak. Provalarını tamamlayan çocuklar, 23 Nisan'ı iple çekiyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Tüm Cumhuriyet sevdalılarını etkinliğimize bekliyoruz" dedi.

23 Nisan'da Bayraklı'nın 23 Mahallesi'nden 1230 çocuk, Sevgi Yolu'nda buluşacak, bando eşliğinde saat 18.00'da Smyrna Meydanı'na yürüyecek. Burada sergilenecek tiyatro oyununda ünlü şair Nazım Hikmet'in, "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine" sözleriyle "barış ve sevgi" çağrısında bulunacak. Ardından çocuklar bir araya gelerek "Atam izindeyiz" yazacak. Son olarak da Model grubu sahneye çıkacak.

Herkes davetli

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, unutturulmaya çalışılan cumhuriyet değerlerine belediye olarak sahip çıktıklarını hatırlatarak, "Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleştirdiğimiz etkinlik, büyük ses getirdi. 23 Nisan'da da yine muhteşem bir organizasyonun altına imza atacağız. 1230 çocuğumuz bir araya gelerek "Atam izindeyiz" yazacak. Gençlerin sevgilisi Model grubu bir konser verecek. Tüm cumhuriyet sevdalılarını 23 Nisan günü saat 18.00'da düzenleyeceğimiz etkinliğe davet ediyoruz" dedi.