Bayraklılı öğrenciler başarılarına başarı katmak için yaz aylarında da boş durmuyor. Eğitimde başarı çıtasını her yıl bir üste taşıyan öğrenciler BAYGEM'in 3 farklı merkezde açtığı hızlandırılmış İngilizce ve Matematik kurslarına katılarak, gelişimlerine katkı sağlıyor. 250 öğrencinin 18 eğitmen eşliğinde sürdürdüğü eğitimler 75'inci Yıl ve İhsan Alyanak Kültür Merkezleri ile Onur Mahallesi Açık Hava Amfi Tiyatrosu dersliklerinde 5'inci ve 6'ncı sınıf öğrencilerine yönelik düzenleniyor.

Kurslar yoğun ilgi görüyor

Öğrenciler matematik bilgilerini artırmanın yanı sıra İngilizcelerini geliştiriyor. Okuldaki derslerine yardımcı olmak, eksik bilgilerini tamamlamak, geçmiş dönem derslerini tekrar etmek ve başarı seviyelerini artırmak amacıyla düzenlenen kurslar öğrenciler tarafından büyük ilgi görüyor.
"Çocuklarımız bizim geleceğimiz" diyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Eğitime yapılan yatırım, harcanan para öğrencilerimizin başarısı ve ülkemize kazandırılmasından daha değerli değildir. Bu kapsamda elimizden geldiğince onlara destek oluyoruz, olacağız. Çocuklarımızın kazandığı her türlü başarı bizleri ayrıca mutlu ediyor" diye konuştu.