İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde, aniden dönüş yaptığı öne sürülen kamyona çarpan motosikletteki 2 kişi yaşamını yitirdi. Kazada ölen iki arkadaştan 23 yaşındaki Hamdi Oduncu’nun eşinin 9 aylık hamile olduğu, 23 yaşındaki İrfan Baş’ın ise evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Dün saat 17.00 sıralarında, Ödemiş’ten İzmir yönüne giden oto galerici İrfan Baş’ın kulladığı 35 AU 6950 plakalı motosiklet, Köprübaşı Mevkisi’nde, aniden “U” dönüşü yaptığı ileri sürülen 45 SA 2007 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın şiddetiyle, kask takmadıkları belirlenen motosiklet sürücüsü Baş ile arkasındaki market işletmecisi arkadaşı Hamdi Oduncu motosikletten fırladı.

EŞİ 9 AYLIK HAMİLE

Kamyonun kasasına çarpan iki arkadaştan Burcu Orman ile 7.5 aylık nişanlı olan ve evlilik hazırlığı yaptığı öğrenilen Baş olay yerinde, eşi Selda 9 aylık hamile olan Oduncu ise ambulansla hastaneye kaldırılmak istenirken yolda öldü. Acı haberi alarak olay yerine gelen Baş ve Akıncı’nın yakınları da sinir krizi geçirdi. Kazanın ardından kaçan kamyon şoförü Necdet Pulat ise jandarma tarafından yakalanıp, adliyeye sevk edildi.

Kazada ölen iki arkadaşın cenazeleri bugün öğlen Ödemiş Hamdi Bey Camisi’nde kılınacak namazın ardından Ahrandı Mezarlığı’nda toprağa verileceği bildirildi.