Bornova Belediyespor Kulübü'nün Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği dayanışma yemeğine Bornovalılar büyük ilgi gösterdi. Kulüp Başkanı Bornova Belediye Meclis Üyesi Adnan Hocaoğlu, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır'a verdiği destek nedeniyle teşekkür etti. Bornova Belediyespor Kulübü'nün Başkan Sındır'ın özel ilgisi sayesinde büyük başarılara imza attığını söyleyen Hocaoğlu, "Tesis altyapımızın üst seviyeye çıkması sayesinde önümüzdeki dönemde sporcu fabrikası olacağımızdan hiç şüphemiz yok. Faaliyet gösterdiğimiz bütün branşlarda başarılıyız" dedi.

Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, hangi yaştan olursa olsun her yurttaşın spor yapabilmesi, beden ve ruh sağlığın üst seviyeye çıkması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya devam edeceklerini söyledi. Bornova Belediyesi olarak amaçlarının tek bir branşta profesyonel liglerde oynayan bir takıma sahip olmak değil, spor yapan yurttaş sayısını artırmak olduğunu söyleyen Başkan Sındır, "Bornova Belediyespor Kulübü binlerce yurttaşımıza spor yaptırıyor. Bunda da çok başarılı" dedi.

Bornova Belediyespor Kulübü'nden geçmişte görev yapmış tüm yöneticilere ve Kulüp Başkanı Adnan Hocaoğlu'na çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Başkan Sındır, "Bornova'daki tüm amatör spor kulüpleri de her zaman gönlümüzde. Onlara da Türkiye'ye örnek olacak şekilde destek veriyoruz" diye konuştu.