Veznedarlar Hatice Kaya ve Ayşe Gürer, soyguncunun uzattığı poşete, kasadaki 19 bin lirayı doldurup verdi. Koşarak kaçan soyguncu izini kaybettirirken, polis işyerindeki ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Dün saat 14.30 sıralarında Özkavruk Sokak, Fatma Erdinç Apartmanı 19 numaradaki Gediz Elektrik A,Ş. tahsilat ofisine gelen, siyah gözlük, beyaz şapkalı kimliği belirsiz soyguncu, tabancayı doğrultup tehdit ettiği, veznede bulunan görevliler Hatice Kaya ve Ayşe Gürer'e naylon poşeti uzatıp, kasada bulunan paraları doldurmalarını istedi. Kadın veznedarlar, kasada biriken 19 bin lira parayı soyguncunun uzattığı poşete koydu. Veznedarlar, 2 bin lira parayı da poşete koymayıp yere attı. Paraları alan soyguncu, dışarı çıkıp koşarak kaçtı. Veznedarların alarma basması üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Ekipler, işyerindeki ve çevredeki güvenlik kameraların incelemeye aldı. Soyguncunun olay yerinde terini silip yere attığı peçeteyi de delil olarak alan polis, parmak izi çalışması yaptı. Polis, soyguncuyu yakalamak için çalışmalara başladı. Veznedarlar, ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

DAHA ÖNCE DE GAZİEMİRDE SOYULMUŞTU

İzmir'in Gaziemir ilçesinde de geçen 3 Nisan'da Gediz Elektrik A.Ş. veznesine soyulmuştu. Saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda eli silahlı, yüzünü beyaz şapka ve gözlük ile gizleyen soyguncu, kasada bulunan 35 bin lirayı alıp kayıplara karışmıştı.