Başkan Tartan,” Biz vatandaşlarımıza aracı oluyoruz. Hem sağlıklı,  hem kaliteli ve hem ekonomik iftar sofrası olanağı yaratıyoruz. Yurttaşlarımızı özellikle dar gelirli yurttaşlarımızı sofra kurmaya davet ediyoruz “ dedi.

İzmir Konak Belediyesi küçük katkılarla ramazanda iftar sofrası kurmak isteyen yardım sever yurttaşlar için organizasyon gerçekleştirdi. Maliyeti 5 TL olan iftar menüsünü arzu ettikleri semtlere, ailelere ve evlere göndermek isteyen hayır sever yurttaşlar Konak Belediyesi’ne başvurarak uygulamadan yararlanabilecek. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, ramazan ayında iftar sofrasına katkıda bulunmak ve hayır yapmak isteyen, ancak ekonomik olanakları kısıtlı yurttaşların uyulama ile huzurlu bir ramazan geçireceklerini söyledi.

Konak Belediyesi’nin Ramazan ayını daha da anlamlı kılan, ‘Bir sofra da sen kur’ kampanyası ile paylaşım ve dayanışma güçleniyor. Kampanyaya 5 TL bağışla katılan herkes Konak Belediyesi aracılığıyla tavuklu pilav, tavuk döner, ayran, su, hurma, zeytin ve ekmekten oluşan iftar menüsünü, ihtiyacı olan bir vatandaşa hediye etmiş olacak. Konak’ta iftar sofrası kurulmayan ev kalmayacak. ‘Bir sofra da sen kur’ kampanyasına katılmak isteyenler için banka hesap numaraları ise şöyle:

İzmir Kültür ve Sanatı Geliştirme Derneği
Akbank Kordon Şubesi
Şube Kodu: 0304
Hesap No: 69056
İban: TR 260004600304888000069056

Bilgi için: Ercan Özinal:0 555 271 68 47