“Yerinden Yönetim” ilkesini hayata geçiren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda MTK (Manifaturacılar, Tekstilciler ve Konfeksiyoncular Sitesi) esnafı ile bir araya gelen Sındır, bugüne kadar yapılan proje ve hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Başkan Sındır, MTK Sitesi esnafının görüş, öneri ve sorunlarını dinledi. Ziyarete Bornova Belediyesi’nin ilgili müdürleri ile birlikte katılan Sındır, sorunların çözümü için gerekli talimatları da verdi.

Üreten ve istihdama katkıda bulunan esnafın her zaman yanında olduklarını ifade eden Sındır, “MTK Sitesi’ndeki arkadaşlarımızı daha önce belediyemizde ağırlamıştık. Şimdi de biz onlara misafir olduk. Bugüne kadar yaptığımız proje ve hizmetlerle ilgili olarak site yönetimini bilgilendirdik. Ayrıca onların istek, şikayet ve önerilerini de aldık. Daha önce 5. Sanayi Sitesi’nde yaptığımız uygulamayı MTK Sitesi’nde de yapacağız. Burada bir geçici büro kurup, bugüne kadar ruhsatı alamamış esnafımıza yerinde ruhsat vereceğiz. Çalışmaları başlatmaları için arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdim” dedi.

Bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve esnafa gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Başkan Sındır’a teşekkür eden MTK Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan da şöyle konuştu: “Bornova Belediyesi ekiplerini her zaman yanımızda gördük. Her türlü sıkıntımızda bizim yardımımıza koştular. Başkan Sındır’ı da sitemizde ağırladık. Görüş, öneri ve sorunlarımızı yerinde aktardık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sıkıntılarımızın en kısa sürede çözüleceğinden eminiz. Ruhsat için sitemizde bir belediye bürosu kurulması da çok yararlı olacaktır.”