Bir yandan projeyle ilgili hazırlıklarını sürdüren Bornova Belediyesi, bir yandan da en işlek noktalardaki ilan panolarında ipuçları veriyor. 'Kentin sakini değil, sahibi olmak ister misin?', 'Sen yoksan bir eksiğiz', 'Gönülden Bornovalıyız"gibi sloganlarla ilçe sakinlerinde merak uyandıran Bornova Belediyesi, önümüzdeki günlerde sürpriz projenin içeriğini de açıklayacak.

Rekor düzeyde fiziki yatırım yapan, sosyal projelere yıllık 10 milyon lira ayıran Bornova Belediyesi yepyeni bir projeyle ilçe sakinlerinin karşısına çıkıyor. Henüz içeriği açıklanmayan sürpriz projeyle ilgili ipuçları Bornova'nın en işlek noktalarındaki tanıtım panolarında veriliyor. Tanıtım panolarındaki 'Elele gönül gönüle olmaya hazır mısın', 'Kendinden önce kentine sahip çıkmak ister misin?', 'Kentinin sakini değil, sahibi olmak ister misin', 'İnsan için insanca çözüm', 'Sen yoksan bir eksiğiz', 'Gönül'den Bornovalıyız' sloganları Bornovalılar'da merak uyandırdı. Merakla beklenen projeyi kısa süre sonra Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır açıklayacak.

Yurttaşlara en iyi hizmeti vermenin mücadelesi içinde olduklarını belirten Başkan Sındır, "Bugüne kadar fiziki ve sosyal yatırımlarda, kültürde, sanatta her zaman Bornovalıların daha iyi hizmet alabilmesi için gereken adımları attık. Bundan sonra da yapacağımız her şey yurttaşlarımızın en kaliteli hizmeti alması için olacak. Sürpriz projemizi de kısa sürede açıklayacağız. Bornova'da yaşayan herkesin, modern yaşam koşullarından yararlanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. Bornova'da katılımcı demokratik bir yönetim anlayışını ortaya koyduklarının altını çizen Başkan Sındır, "Bornovamızda yaşam kalitesinin daha da iyileştirilmesi, insanımızın sosyal refahının artması ve tabi ki daha mutlu daha güzel bir yaşama kavuşabilmesi adına özel bir proje hazırladık. Vatandaşlarımıza pankartlar aracılığıyla, 'Sen yoksan bir eksiğiz', 'Elele gönül gönüle olmak istiyoruz' diyoruz. Kentine sahip çıkan yurttaşlarımız nerede diye soruyoruz. Çok yakında bu projemizle Bornova halkımıza hizmet edeceğiz" dedi.