Muhtarların görüş ve önerilerini de açıkladığı toplantı sonunda Başkan Atila'ya hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi verildi. 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle de Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Muhtarlar ayrıca Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın ev sahipliğinde Dramalılar Köşkü'nde düzenlenen kokteylde de bir araya geldi.
Tüm hizmetlerini vatandaşların istek ve önerileri doğrultusunda 'ortak akıl' ilkesiyle şekillendiren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçe sınırları içindeki muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlar bugüne kadar tamamlanan proje ve hizmetlerle ilgili memnuniyetlerini dile getirirken, görüş ve önerilerini de ifade etme olanağı buldu. Toplantıya, Başkan Atila'nın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, kaymakamlık yetkilileri ve birim müdürleri de katıldı.

Yarınlar için birlikteyiz

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, her mahalleye eşit hizmet götürmek ve Bornova'nın her yerini örnek projelerle taçlandırmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. Bornova'nın büyük bir aile olduğuna vurgu yapan ve her kurumun koordineli çalıştığına dikkat çeken Atila, 'Birlik ve beraberlik içinde, saygı ve sevgi çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla diğer kentlere örnek oluyoruz. Hepimizin amacı ilçemizin her noktasında yaşam standartlarını daha da ileri noktalara taşımak. Bunu hep birlikte yapabiliriz. İyi ki Bornova'da birlikte çalışıyoruz. Daha güzel daha mutlu yarınlarda, çocuklarımıza iyi bir gelecek hazırlamak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

Başkan Atila'ya teşekkür plaketi

Bornova'nın daha iyi bir kent olması yolunda yapılan ve yapılması gereken çalışmaların ele alındığı toplantı sonrası Bornova Muhtarlar Derneği Başkanı ve Yeşilova Mahalle Muhtarı Erkan Güler, Başkan Atila'ya hizmetlerinden ve desteklerinden ötürü teşekkür plaketi takdim etti.