1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi'nde işçilerle bir araya geldi. İşçilerle birlikte kahvaltı eden ve mesaiye başlayan Olgun Atila, işçilerin önerilerini de dinleyerek hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Atila, Bornova Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu vurgulayarak ilçeye en iyi hizmeti götürmek için tüm belediye personelinin tek bir vücut gibi hareket ettiğini söyledi.

Tüm personelin birer belediye başkanı gibi olduğunu ve bu anlayışla vatandaşlara hizmet ettiklerini belirten Atila "Tüm personelimiz belediye başkanı hassasiyeti göstererek dostluk ve cana yakınlıkla vatandaşlarımıza yaklaşırsa hem alanlardaki sorunları birebir tespit etme şansımız olur hem de bir farkındalık yaratarak yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu herkese gösterebiliriz. Bornova Belediyesi ailesi olarak el ele, birlik ve beraberlik içinde işimize ve Bornovaya sahip çıkmamız gerekiyor. Bornova Bizim Evimiz ve hepimiz büyük bir aileyiz. Her bireyimiz de çok değerli" dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı

Bornova Belediyesi olarak en büyük hedeflerinin insanları ötekileştirmeden, görev ve sorumlulukları eksiksiz yerine getirmek olduğunu ifade eden Atila, "Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Ancak bu günleri de atlatacağız. Önce kendi evimiz olan Bornova'da birlik içinde olup sonra ülkemizin birliğine hep beraber katkı sağlamalıyız. Halkımızla ve sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum ve bundan güç alıyorum. Aramızda farklı anlayışlar da olabilir. Bunların hepsini anlayış içinde, birbirimize değer vererek aşabileceğimize inanıyoru. Hepinizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum ve emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.