Bütün müdürlerin katıldığı toplantıda 6 aylık bütçe gerçekleşmeleri ve performans değerlendirmesi yapılırken, 2016'da hayata geçirilecek proje ve faaliyetler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Stratejik Plan'a uyumun da değerlendirildiği toplantıda Bornova Kent Konseyi Başkanı ve Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jülide Kesken, 'Örgütsel Yönetim ve Liderlik' konulu bir sunum yaptı.

Bornova Belediyesi 2015 Yılı 6 Aylık Faaliyet Raporu Değerlendirme Toplantısı, başkan yardımcıları ve müdürlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Haftasonunda gerçekleştirilen toplantıda Bornova Kent Konseyi Başkanı ve Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jülide Kesken "Örgütsel Yönetim ve Liderlik" konulu bir sunum yaptı. Bornova Belediyesi 2014-2019 Stratejik Planına uygun olarak hedeflerin tutturulduğu belirtilirken, 2015 yılı altı aylık bütçe ve performans gerçekleşmeleri değerlendirildi. İki gün süren toplantıda Bornova Belediyesi'nin 2016 yılı proje ve faaliyetleri ile hedefleri hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, düzenlenen toplantının müdürlükler arasındaki uyum ve koordinosyanu artıracağına inandığını söyleyerek, 'Kurum olarak başarılı olmak için bütün arkadaşlarımızın birey birey başarılı olması gerekiyor. 35 müdürlüğümüzün tek tek başarılı olması, belediyemizin başarısını artıracak. Bu da halkımızın çok daha iyi hizmet almasını sağlayacak' dedi.