Vatandaşlarla birlikte tavuk, pilav, çorba ve karpuzdan oluşan iftar yemeğini yiyen Başkan Sındır, Ramazan ayının bolluk ve bereket içinde geçmesini diledi. Bornova Belediyesi'nin ilçenin 6 ayrı noktasında kurduğu iftar çadırlarında her gün 1300 kişiye iftar yemeği verilecek

2012 yılında sosyal yatırımlara bütçesinden 10 milyon lira ayıran Bornova Belediyesi, Ramazan ayında da imkanlarını ihtiyaç sahibi yurttaşlar için seferber ediyor. Bornova merkez, Tarlabaşı, Çamdibi, Altındağ, Mevlana ve Doğanlar'da 6 iftar çadırı kuruldu. Her gün 1300 kişiye iftar yemeği veriliyor. Bir ayda dağıtılan yemek sayısı 40 bini bulacak. Ayrıca Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi Bornovalılara, içinde onlarca çeşit gıdanın bulunduğu 3 bin 500 erzak paketi dağıtılacak. İlçedeki kutsal mekanları da düzenli olarak baştan aşağı temizleyen Bornova Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini huzur içinde yapması ve sosyal dayanışmasının sağlanmasına aracılık edecek.

İlçede 6 iftar çadırı kurarak dayanışmaya aracılık ettiklerini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "Halkın belediyesiyiz, bunun da gereğini yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Halkımızın mübarek Ramazan ayında birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularıyla bir araya gelmesi için 6 noktada iftar çadırlarımızı kurduk. Ramazan ayının bolluk ve bereket içinde geçmesini, kırgınlık ve küslüklerin bitmesine bu sofraların vesile olmasını diliyorum" dedi.