Bornova Belediyesi'nin pek çok branşta yıl boyu devam eden spor kurslarında yaz dönemi kayıtları devam ediyor. 9 branşta verilecek kurslar için son başvuru tarihi ise 8 Haziran olarak belirlendi.

Eylül ayında, okullar açılana kadar devam edecek yaz spor kurslarına katılmak isteyenlerin başvuruları; yüzme için Işıkkent Spor Tesisleri, diğer branşlar için ise Bornova Şehir Stadı'ndaki ofislerden alınacak. Kayıtlar için nüfus cüzdan fotokopisi, sağlık raporu ve 2 adet vesikalık fotoğraf yeterli oluyor.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Spor özellikle çocuk ve gençlerimiz için yaz dönemi boyunca yapılabilecek en güzel aktivitelerin başında geliyor. Bornova Belediyesi olarak onları spora yönelterek daha kaliteli zaman geçirmelerine yardımcı olmak amacıyla yaz spor kurslarımızı başlattık. Sadece çocukların değil yetişkinlerin de faydalanabileceği kurslarımıza tüm Bornovalıları bekliyoruz " diye konuştu. n Selçuk Durmaz

Bornova Belediyesi'ne ait spor tesislerinde uzman eğitmeler tarafından verilecek 9 branştaki kurslar ve yaş grupları şöyle:
Futbol ve basketbol: 7-15 yaş arası
Yüzme: 6-15 yaş arası ile 16 ve üzeri yetişkin
Voleybol: 7-17 yaş arası
Hentbol: 7-15 yaş arası
Cimnastik: 5-8 yaş arası
Taekwando: 7-15 yaş arası
Hareket eğitimi: 4-6 yaş arası
Aerobik-plates: Yetişkin bayanlar