İzmir Dostluk Birliği, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Kendisini tebrik edip başarılar dileyen Birlik üyelerine teşekkür eden Başkan Olgun Atila, sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde çalışacaklarını dile getirdi.

Birlik ve beraberlik içerisinde daha iyi bir Bornova yaratmak için yola çıktıklarını ifade eden Başkan Olgun Atila, “Hepimiz dostuz, kardeşiz, arkadaşız. Bana her zaman destek verdiniz, tavsiyelerde bulundunuz. Sizler gibi dostlarım, abilerim olduğu için çok şanslıyım” dedi.

İzmir Dostluk Birliği Platformu Başkanı Zeynun Kılınç, hiçbir partinin rozetini taşımadıklarını belirterek, “Sizi bugüne kadar hep bir kardeş olarak gördük. Bu ilişkimizin bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğine ve Bornova için iyi şeyler yapacağınıza inancımız tam” diye konuştu.

Aynı zamanda TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) İzmir Şubesi Başkanı da olan Platform Üyesi Dr. Şaban Acarbay ise Başkan Olgun Atila’nın hizmetlerinin takipçisi ve destekçisi olacaklarını ifade etti. Acarbay, ''Çocukluğunu bildiğimiz evlatlarımızın böylesi önemli makamlarda olmaları bizleri çok mutlu ediyor. Sana ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum'' şeklinde konuştu.