‘Güçlü filo, hızlı hizmet’ anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, vatandaşların iyi günde kötü günde spordan sanata kadar tüm ihtiyaçlarında yanında olabilmek için hizmet aracı filosunu büyüttü.  Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina , ikram aracı sayısını 4’e, hizmet araçlarını ise 6’ya yükselttiklerini, toplam 10 araçla Bucalılara en kaliteli hizmeti götürmek için çalışacaklarını söyledi.

Buca Belediyesi kent içinde görev yapan hizmet aracı filosunu büyüttü. Kent nüfusuyla birlikte ihtiyaçlarının da artması üzerine harekete geçen Buca Belediyesi, ikram aracı sayısını 4’e hizmet araçlarını ise 6’ya yükseltti.

Vatandaşların her türlü ihtiyacında yanında olup, destek vermek için ekipmanlarını yenileyen Buca Belediyesi, 10 araçlık yeni araç filosunu törenle devreye soktu. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ hizmete giren araçları tek tek inceleyip, ekipmanlarını kontrol etti. Başkan Levent Piriştina, yeni araçlarla Buca’daki hizmet kalitesi ve yoğunluğunu arttıracaklarını söylerken,” Vatandaşlarımızın iyi gününde kötü gününde, spordan sanata kadar her ihtiyacında yanında olmak için araç filomuzu yenileyip, genişlettik. En kaliteli ve hızlı hizmeti vermek için çalışıyoruz. Yeni araçlarımız kentlimize hayırlı olsun” diye konuştu.